Vorne vasalat forgalmazás

Vorne vasalat forgalmazás

Egy-egy ajtógyártó vállalat sajnos elárasztotta az országot olcsó ajtó-vasalattal. Ezek a zárszerkezetek igen rossz minőségűek, hivatalos forgalmazója nincsen. Ha információnk megfelelő, a Vorne ajtózárak egy kelet-európai vasalat gyártó üzemben készülnek. Többnyire másodosztályú termékek, pár méret készül belőlük, hatalmas mennyiségben.

Úgy kell elképzelni, hogy egy 35/92 méretű, 4 görgős Vorne rúdzárból lejön a gyártósorról egymás után, kb. fél millió darab. Ilyen nagy mennyiségben nem lehet jó minőséget gyártani! Zárcsere esetén azonban több megoldást is kínálni tudunk.

Olykor egy nagykereskedő valamilyen bartel üzlet révén hozzá jut Vorne zárakhoz, ilyenkor az adott zárszerkezet elérhető valameddig. A Kulcskirály folyamatosan figyelemmel kíséri, mikor, melyik nagykereskedőnél lehet Vorne ajtózárhoz jutni, amikor sikerül 5-10 darabot vásárolunk, mérettől függően.

Többnyire két méret érhető el, a 35 és a 45mm-es dorn mérettel rendelkező Vorne ajtózár.

Akinek ilyen zárral szerelték az ajtaját, elég hamar szembesülhet azzal, hogy az ajtó feszül, a nyitás/zárás nem megfelelően működik.

Fontos tudni, hogy Vorne ajtózárat csak műanyag ajtókereskedők szerelnek! Többnyire egyenajtók, és több száz vagy több ezer darab is készülhet, elsősorban valamilyen áruházban lehet belebotlani.

A Vorne vasalat egyik fele műanyag házas, a másik oldala alu öntvény. A benne lévő alkatrészek minősége igen silány. Ezért gyakran eltörik a szerkezet, ha egy kisebb erőhatás éri.

Ha tönkrement a Vorne vasalat, vagy szakembert hívunk, és a telefonon elmondottak alapján kérjük a zárcserét, vagy felkerekedünk és magunk próbáljuk kicserélni az ajtózárat.

A Kulcskirály zárszaküzlet a következőképpen tud segítséget nyújtani vasalat csere esetén.

Kiszerelik a régi darabot, és elhozzák azt üzletünkbe. Javasoljuk, hogy a teljes rudazatot hozzák magukkal, és ne csak a középső szerkezetet. Ebben az esetben keresünk a több száz raktáron lévő rúdzár közül egy megfelelő darabot. A legtöbb esetben tudunk pont ugyanolyan darabot adni, mint a minta.

Amennyiben vidékről keresnek minket, olyan fényképre van szükségünk, ahol kiszerelt állapotban kapjuk meg zár méreteit. Amennyiben így sem tudjuk pontosan azonosítani, akkor email-ben kérünk még további méreteket. A Vorne ajtózárból kevés típus kapható, kb. 2-3 méret, azokat szoktuk folyamatosan tartani a budapesti Kulcskirály zárszaküzletben.

Egy Vorne zárral szerelt ajtóvasalat élettartama 2-5 év között van, ezzel szemben egy G-U , vagy Roto több mint 20 év! És most egyik esetben sem vettük figyelembe, hogy némi karbantartással , odafigyeléssel, tovább növelhető az ajtózár élettartama!

A Kulcskirályban ne csak Vorne vasalatot értékesítünk, hanem sok minden mást is. A Vorne zárak a legtöbb esetben kicserélhetők egy sokkal jobb minőségű ajtózárra, például egy G-U felhúzó kilincses, többpontos zárra. Minden olyan információt kollégáink készséggel elmondanak, ami egy ilyen zár beépítéséhez szükséges.

A házilag, otthon cserélt ajtózárra, nem adunk garanciát, mivel nem tudjuk a beépítés módját, illetve, hogy az előző zár tönkremenését mi okozta. Hogy a hiba folyamatosan jelen van-e, vagy meg lett -e szüntetve? Esetleg a hiba továbbra is fennáll-e, akár hibás ajtóbeépítés miatt.

Jobbos – balos nyitásiránnyal rendelkező ajtózárakat értékesítünk. Vorne vasalat cseréje esetén tudunk új zárfogadókat is biztosítani, nem Vorne-t, de a kis görgő ebbe is ugyanúgy belezáródik.

Budapesten a zárkereskedők között nem sokan tartanak raktáron több mint 10 gyártó, legalább kétszáz rúdzárját! A Kulcskirály a széles nyitvatartási idejével és központi elhelyezkedésével az ország minden területéről elérhető! Vorne zárat a Kulcskirályból!

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest