Metalplast ajtózárak-vasalatok

Metalplast vasalat értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064

Metalplast ajtózárak-vasalatok

A Metalplast zárak több mint 100 éves múltra tekintenek vissza.

Lengyelország piacvezető zárgyára, hasonlóképen, mint Magyarországon az Elzett zárgyártó.

Rövid történelem

1899-ben alapították egy kis gyárként, ami ajtózárakat, ablakzárakat, és lakatokat kezdett gyártani. Az akkori gyár is az ipari forradalom részeként jött létre. Nagy változás csak a II. világháborúban történt, a gyárat teljesen újra kellett szervezni, az újjáépítés a 70-es évekig el is tartott. A gyárat többször állami segítséggel mentették meg, a belső piacból nem volt képes az önellátó működésre.

A Securidev Csoport 2004 és 2005 között, 100%-os tulajdonrészt szerzett a vállalatban, miáltal az export lehetőségek megnyíltak.

Értékesítés

A Metalplast elsősorban nagykereskedőkön keresztül értékesíti termékeit. Zárszerviz cégünk jó kapcsolatot ápol ezekkel a nagykereskedőkkel, így képesek vagyunk a zárakat, vasalatokat a legrövidebb időn belül és a legjobb árakon beszerezni.

A Metalplast zárgyár ugyanannak a Securidev csoportnak a tagja, mint a Sopron Elzett.

A gyár vasalatokat készít fa, műanyag/PVC és alumínium nyílászárókhoz. Pánikzárakat, hengerzárbetéteket, és ajtópántokat is gyártanak elsősorban hazai piacra.

Termékek

A Metalplast ajtózárak csak minimális mennyiségben vannak jelen a hazai bejárati ajtók, többpontos zárjainak piacán. A legjellemzőbb zártermékük, egy olyan többpontos szerkezet, mely kb. 1760 mm hosszú, a főzáron kívül-, alul- és felül egy-egy kiegészítő acélcsapos pótzár is található.

Ugyanilyen paraméterekkel rendelkező záron opcionálisan előfordulhat még egy pótretesz-zár, amit külön zárbetéttel lehet zárni és nyitni. Minden esetben kulcsműködtetésű zárról beszélhetünk, 65/72 mm dorn mérettel.

A Metalplast ajtózárak könnyen felismerhetők, mert az emblémája fel van tüntetve a zár előlapján, egy kis “m” betű formájában, aminek a vége a betű alá kunkorodik.

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest

Metalplast vasalat értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064