Schüring vasalat szaküzlet

A Kulcskirály, több vasalatmárka között, a Schüring forgalmazását is fontosnak tartja. Budapesten kevés üzlet rendelkezik SCHÜRING ajtózárakkal, amiket azonnal meg is lehet vásárolni.

Honnan tudni, hogy Schüring zár van az ajtóban?

Minden ilyen zárnak van egy logója, amely a gyártó emblémája. A Schüring, egy négyzetbe helyezett nagy S betű. Elvileg kiszerelt állapotban szokott lenni a záron egy matrica, és ott is látható a gyártó neve. Ha már pontosan tudjuk, hogy a zárat melyik cég gyártotta, akkor nincs más hátra, mint felkeresni a budapesti Kulcskirály zárszaküzletet valamilyen formában.

Küldjenek nekünk e-mailt a zarplaza@zarplaza.hu címre, vagy kiszerelt állapotban el lehet hozni a zárat a Bajcsy Zsilinszky út 63 szám alá, Budapesten. Itt van a Kulcskirály.

A legtöbb többpontos Schüring ajtózár esetében tudunk biztosítani zárközép szerkezetet. Mivel itt a zár könnyedén lebontható a rudazatról, így cserepiacra kizárólag ebben a formában van lehetőségünk az értékesítésre.

Milyen SCHÜRING zár érhető el a Kulcskirályban? – Például kilincs emeléses működésű. Ezt úgy tudjuk zárni, hogy a kilincset felhúzzák, és az a rudazaton lévő görgőket elmozdítva zárt állapotot produkál. Ebből, mérettől függően, kb. 6-7 fajta létezik, és mindegyik méretből tartunk raktáron 2-3 darabot a Kulcskirályban.

A www.zarplaza.hu weboldalunkon többféle SCHÜRING ajtózárat is megtalálhat.

Van olyan speciális, többpontos Schüring zár, ahol a zárközép résznél a nyelv lentről felfele fordul, míg a görgők a normál mozgást hajtják végbe.

Ha a régi, rossz Schüring zárat kiszerelik és elhozzák a Kulcskirályba, mi díjmentesen elvégezzük a zárközép cseréjét.

Üzletünkben nemcsak zár érhető el, hanem ajtópánt is. A legkönnyebb úgy azonosítani, ha le van szerelve a pánt, mert annak a belső felében a gyártó neve bele van írva. Ebből is elérhető a fehér, illetve a barna szín.

A Schüring több mint tízezer cikket gyárt, gyakorlatilag mindent készítenek, ami az ajtóhoz vagy ablakhoz szükséges lehet. Ebbe beleszámít a kilincs vagy a fogantyú is. Rendelkezünk minden katalógussal, hogy tudjunk rendelni olyan zárat, amire valakinek szüksége van. Minden egyedi rendelést csak úgy tudunk garantálni, ha az üzletbe elhozzák a cserélendő zárat és ott a kollégák megrendelik azt.

Zárszaküzletünk kínálatát folyamatosan bővíti, ennek megfelelően tudunk adni kulcs-működéses zárat, vagy kilincs-működéses zárat.

Budapesten Schüring zárakat csak a Kulcskirály zárszaküzlet értékesíti!

A keresett méretek a 30 mm-es dorn távolságtól, a 65 mm-ig bármilyenek lehetnek. Vannak gyakoribb méretek is, mint például a 45/92, de ezt nem lehet biztosra mondani, amíg a szerkezet nincs kiszerelve az ajtóból.

Mikor van lehetőség Schüring ajtózárat vásárolni? – Minden hétköznap, reggel 8 és este 18 óra között. Szombaton megtalálhatók vagyunk reggel 9 és délután 13 óra között.

Csak abban az esetben tudunk segíteni, ha minden paraméterrel pontosan tisztában vagyunk! Üzletünket mindig a cserélendő zárral együtt keressék fel! A telefonon fényképezett ajtóélbe bevésett zárról készült fénykép nem segítség!

Kulcskirály – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest

Kulcskirály – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

NYITVA TARTÁS:

hétfőtől péntekig:  8 - 18-ig

szombaton:           9 - 13-ig

vasárnap:              zárva