Terasz- és erkélyajtók

Életünket megkönnyíti, bevilágítja, házunkat megszépíti, illetve levegőt enged be, a szintén a nyílászárók osztályba tartozó ablakok, erkélyajtók és teraszajtók. Ezeknek a nyitásai lehetnek: nyíló-, bukó- illetve toló működtetésűek.

Nem is gondolnánk, hogy ezeket a nyílászárókat ugyanolyan nagy igénybevételnek tesszük ki, mint a sima, műanyag bejárati ajtónkat. Gondoljunk csak bele, hogy pl. a nyári nagy melegben hányszor szellőztetünk, hányszor megyünk ki a teraszajtón a teraszra, illetve egy panellakásban hányszor buktatjuk be az ablakot szellőztetés céljából.

Mondhatnánk azt is, hogy napjában többször. Ezáltal ezek a nyílászárók ugyanolyan igénybevételnek vannak kitéve, mint a lakás bejárati ajtaja.

Nem beszélve arról, hogy sokan nem figyelnek oda arra, hogy hogyan is kell ezeket helyesen bezárni, össze-vissza tekergetik a kilincset, a bukó funkciót összekeverik a nyitóval. Szerencsétlen zárvasalat nem tudja, hogy hogyan működjön. Jobb esetben szétakad, rossz esetben eltörik.

Ezeknek a vasalatoknak az életét pedig meg lehetne hosszabbítani. Megnövelhetnénk az élettartamukat egy kis odafigyeléssel.

Sajnos ez nem így működik. Az emberek csak akkor telefonálnak, hívnak segítséget, ha valami probléma van, és már forog körbe a kilincs, vagy nem nyílik az ajtó/ablak.  Ezekre az esetekre specializálódott a cégünk, ezeknek a megoldásában tudunk ügyfeleinknek segíteni. Budapest minden kerületében és Pest megyében végzünk szolgáltatásokat, műanyag ablak, ajtó, erkély ajtó, teraszajtó cseréjével, javításával kapcsolatban.

A megrendelés a következőképpen történik. Az ügyfél az elérhetőségünk valamelyikén felveszi velünk a kapcsolatot, majd a vezető diszpécser egy általános tájékoztatást ad a tudnivalókról, felveszi az adatokat, majd hétköznap reggel 8 és este 20 óra között egy erre szakosodott kolléga visszahívja az ügyfelet és minden további tudnivalót elmond, leegyeztet.

A kollégánk már nem csak általános információkat ad, kérdez, hanem megpróbálja az ügyfelet kifaggatni, hogy pontosan milyen ablakkal, teraszajtóval rendelkezik, van-e valami ráírva a vasalatra, bukó/nyíló/toló kivelű-e. Illetve hogy ki kell-e nyitni, vagy csak beállítani kell, vagy netán zárható kilincset kell rá felszerelni.

A műanyag nyílászárók zárszerkezetei különböző méretűek és márkájúak lehetnek. Egy bukó - nyíló ablakon pl. az egész ablakon körbefut a vasalat, így nem egyszerű egy ilyen szerelésnek nekiállni. Ezekben a nyílászárókban a vasalatok, a buktató funkciók alkatrészei külön, speciális tudást igényelnek.

Ha bármilyen nehézsége támad a teraszajtóval, ablakokkal kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz! Szívesen segítünk Önnek!

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest