MetalPlast vasalat forgalmazás

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet megoldást kínál olyan gyártók zárjai között is, ami nem minden napos. Egyre többféle bejárati ajtó terjed el manapság, és a zárgyártók is igen széles méret és mennyiség között mozognak.

Honnan ismerni fel egy Metal Plast zárat? A legkönnyebb megoldás, ha megnézzük a zár előlapján, hogy találunk-e valamilyen feliratot, képet vagy logót? A MetalPlast zárak ismertető jele, egy írott „m” betű, aminek a vége kunkorodik saját maga körül. Több ismertető jel nem nagyon van. A jó hír, hogy ezért nem kell kiszerelni az ajtóból a zárat, mivel ez beszerelt állapotban is jól látható. A rossz hír, hogy a MetalPlast is több mindent gyárt, készít, így minden esetben pontosítani kell, mire is van szükség.

A MetalPlast zárak Lengyelországban készülnek, a gyártó a Securidev csoport tagja. Így már tudhatjuk, hogy ezek a zárak is a Soproni Elzett Műveken keresztül érkeznek hozzánk. A Kulcskirály jó kapcsolatot ápol a Sopron Elzettel, így könnyedén be tudjuk szerezni azokat a lengyel zárakat, amiket máshol nem lehet megvásárolni.

Budapesten MetalPlast zárat a Kulcskirály zár és kulcsmásoló szaküzletben vásárolhat. Amikkel eddig dolgunk volt, a fa bejárati ajtókba szerelt, többpontos záródású, kulcsműködésű bevéső zár. A zártest közepe 65/72 méretű, a teljes rudazat hossza 1730 mm, és a teteje meg az alja le van kerekítve.

Ha ilyen zárnak a cseréjében gondolkodik, a teljes rudazatot ki kell szerelni az ajtóból, nem elég csak a zárnak a közepét kiszedni. Eddig mi kétféle zárral találkoztunk az egyzáras és a pótzáras kivitellel.

Az egyzáras kivitel esetében csak a főzár működteti az alsó-felső zárási pontokat. A MetalPlast többpontos rúdzár minden esetben kulcs működésű, ez azt jelenti, hogy a kulcs forgatásával lehet az ajtót bezárni, vagy kinyitni.

A pótzáras kivitel esetében a középső záron kívül még egy kulcs található a záron. A felső zárási pont is reteszeli a zárakat, így nem lehetséges középen kinyitni, csak abban az esetben, ha a felső zár is ki van nyitva.

A MetalPlast termékei között több ezer különböző bevésőzárat lehet megtalálni. A katalógusuk rengeteg féle terméket tartalmaz.

A MetalPlast portál zárak értékesítését is napra készen biztosítjuk. Ezekből fontos a nyitásirány pontos meghatározása, mert külön kapható jobbos- és balos kivitel.

Bejárati ajtózárak között megtalálható a többpontos ajtózár, a kapuba szerelhető portál zár, vagy egy kiegészítő zár, amit külön lehet bevésni, mint egy felső zárat.

Mindegyik zár csak úgy tud biztonságos lenni, ha megfelelő védelmű zárbetéttel látjuk el. A zárbetét védelmét pedig biztonsági zárpajzzsal kell védeni. Amikor egy ajtót szeretnénk kellő biztonsággal ellátni, több mindent figyelembe kell venni.

A MetalPlast zárak választéka és minősége minden igényt kielégítenek. A Kulcskirály Budapesten könnyen elérhető, ha ilyen zárat szeretne vásárolni, de futárszolgálattal bárhová el tudjuk juttatni termékeinket az ország egész területén.

Ha email-en kérnek ajánlatot, kérjük minden esetben fotózzák le azt a szerkezetet, amit szeretnének cserélni. A zárat kiszerelt állapotban kérjük lefényképezni, a legtöbb esetben centiméter vagy valamilyen mérőeszköz segítségét igénybe véve.

MetalPlast zárak forgalmazása a budapesti Kulcskirályban!

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest