Hoppe ajtókilincs

Hoppe ajtókilincs értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064

A Hoppe kilincsek a német DIN szabvány szerint készülnek, van belőlük beltéri ajtó és bejárati ajtó kivitelű. Több ajtógyártó cég használja előszeretettel, mert a felszerelése egyszerű és az élettartama igen hosszú. Magyarországon is több lakóparkban lehet találkozni Hoppe kilincsekkel, ennek elsősorban az az oka, hogy sok olyan ajtógyártó, mint pl. a német Westag, kap egy nagyobb projektet és megrendelésre leszállítanak több ezer ajtót.

A Hoppe kilincset és címet könnyű felismerni, hiszen egy nagy nyomtatott H betűt látunk a kilincsen vagy a címen. A legtöbb esetben az alumínium külsővel találkozunk, kilincs-kilincs vagy gomb-kilincs kivitelben. A Kulcskirály többféle Hoppe kilincset is folyamatosan tart raktáron, mert kulcselvesztés esetén vagy betörési kísérlet közben a pajzs megsérülhet.

A bejárati ajtók esetében biztonsági szerepe is van a Hoppe pajzsoknak. Ezek kívülről nem csavarozhatók le csak belülről, átmenő csavar tartja az ajtón a biztonsági címet.

Hoppe pajzsnak nevezzük azokat a kilincseket, amelyek a zárbetétet védik törés ellen. Drágább pajzsok esetében még magkihúzás elleni védővel is ellátják, ilyenkor a zárbetétből csak a kulcsnyílás látszódik. Egy kis forgó gyűrű van beépítve a kilincs címbe, aminek köszönhetően, sokkal nehezebben lehet a zárbetéthez hozzáférni.

A Hoppe bejárati ajtócímeket többféle színben készítik, attól függően, milyen az ajtó színe. Egy fehér ajtóra a legtöbb esetben világos sárga, úgynevezett, pezsgő színt vagy szálcsiszolt alumínium színt szoktak szerelni. A barna vagy sötétbarna ajtókra szintén létezik hasonlóan sötét színben Hoppe kilincs, ezeket különböző színkóddal jelölik, az F5 a sötétebb szín.

A réz- és króm pajzsok lényegesen drágábbak, de talán az esztétikai élmény miatt megéri egy kicsivel többet ráfordítani. A réz Hoppe pajzsok nem minden eleme sárgaréz, csak a külső burkolat az, a belseje általában erősített acélszerkezet.

A Kulcskirály zárszaküzletben folyamatosan raktáron tartjuk a kilincs emeléses rúdzárakhoz tartozó Hoppe kilincseket is. A Hoppe mindenféle nyílászáróhoz készít kilincset, legyen az bejárati ajtó vagy erkélyajtó, illetve ablakszerkezet. Az ablakok esetében, elsősorban a bukó-nyíló ablakoknál népszerűek a Hoppe kilincsek. Igen nagy számban fordulnak elő. Ha valakinek ebből pótlásra vagy cserére lenne szüksége, a Nyugati tér mellett található Kulcskirály jó választás.

Manapság egyre nagyobb teraszajtókat építenek be, ehhez pedig speciális mozgatású szerkezetre van szükség. Egy bukó-nyíló ablak méretei korlátozottak, így jóval nagyobb szárnyat lehet készíteni, ha az ajtó toló-szerkezetű. Ilyen speciális erkély tolóajtókra is kínál megoldást a Hoppe, és szinte biztos, hogy raktárkészletről megoldja a Kulcskirály is a szükséges kilincs igényt.

Beltéri Hoppe kilincsek különböző méretekből és típusokból elérhetőek. Itt is lehet alumínium vagy sárgaréz kilincsről beszélni. Az ajtókilincsek lehetnek rozettások vagy hosszú címesek.

A rozettás Hoppe kilincsek jellemzői, hogy a kilincs- és a kulcslyuk takaró külön helyezkedik el. Ennek nagy előnye, hogy nem függ a Hoppe kilincs választás a zárszerkezet méretétől. Bármilyen méretű bevésőzárhoz lehet vásárolni ajtókilincset.

A Hoppe nagy előnye, hogy egyazon formából megtalálható a beltéri ajtókilincs és az ablak kilincs is. Ez mindenképpen szebbé teszi otthonunkat.

Biztonsági ablak kilincs a Hoppe kínálatában is elérhető, és ezek az ablak kilincsek a Kulcskirály zárszaküzletben is megtalálhatók. Mitől biztonságos egy ablak kilincs? Mert az akár nyomógombbal, akár kulccsal fixen rögzíthető. Ha a kilincs blokkolva van, akkor a rúdzárat nem lehet elmozdítani. Földszinten mindenképpen ezt a típust javasoljuk.

KULCSKIRÁLY

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest, Hoppe ajtókilincs
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest, Hoppe ajtókilincs
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest, Hoppe ajtókilincs

Hoppe ajtókilincs értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064