G-U vasalatok értékesítése

A G-U zárak és vasalatok beszerzése és értékesítése a Kulcskirály számára kiemelt fontosságú. Több mint öt évvel ezelőtt kezdődött, hogy a G-U zárak nagyobb mennyiségben megjelentek a csere piacon. Ez azt jelenti, hogy a műanyag többpontos bejárati ajtózárak a használat vagy hibás beépítés során elkezdtek tönkremenni. A rossz zárak cseréjére hamar reagáltunk, és idővel akkora mennyiségre lett igény, hogy már közvetlenül a G-U-val tudunk együttműködni. A G-U Magyarország minden műszaki segítséget megad és a lehető legkedvezőbb árakat biztosítja számunkra, így amikor valakinek egy G-U zárra van szüksége a Kulcskirályban biztosan a legjobb megoldást a legkedvezőbb áron tudja megvásárolni.

A G-U két fő csoportja:

  • G-U ablakvasalat, műanyaghoz, fához, acélhoz, alumíniumhoz.
  • G-U ajtóvasalat műanyaghoz, fához, acélhoz és alumíniumhoz.

G-U ablakvasalatok forgalmazása Budapesten a Kulcskirály zárszaküzletben! Ha hibás működést tapasztal a bukó-nyíló ablakszerkezetben vagy erkélyajtóban, hozzánk fordulhat bátran, mi rövid idő alatt, kedvező áron beszerezzük az új vasalatot!

G-U ablakzáraknál a következőt kell tudnunk: az ablak vagy nyílászáró anyaga, és a profil típusa, amibe a vasalat be van építve. Ha nem tudja meghatározni, semmi gond, készítsen számunkra olyan fényképet, amin látszódik egészben a nyílás záró, illetve a vasalatról közeli fényképet, ami lehet akár beszerelve, vagy akár kiszerelt állapotban is.

A Kulcskirály a G-U ajtózárakat raktáron tartja. A legszerencsésebb eset, ha zárat kiszerelt állapotban el tudják hozni zárszaküzletünkbe. Mivel nagyon sok paraméternek kell megfelelni, így nem elegendő egy fénykép az ajtóról, amibe még be van szerelve a hibás működésű zárszerkezet.

G-U ajtózárakból két nagy kategóriát különböztetünk meg, a kilincs emelésű és a kulcs működésű zárat.

A kilincsemeléses zárakból is nagyon sokféle lehetséges, különböző előlap szélességgel, attól függően, hogy milyen profilú ajtóba van szerelve. Rengeteg dorn mérettel kínálják, a 25 mm-től kezdve, egészen a 100mm-ig, bármi előfordulhat. Minden többpontos rúdzár rendelkezik egy kilincs magassággal, ami egy vonal, az előlapon, a csapda nyelv alatt. Ez a méret a szalagzár aljától számít, mert többnyire az alsó részéből nem vágnak az ajtógyártók. A rúdzár teljes hossza azért nem számít, mert gyakran a felső rész változik, ahogy a bejárati ajtók mérete is változó.

Kulcsműködésű zárakból szintén nagy a választék, de beépítés során sokkal körültekintőbbnek kell lenni, mert itt nem olyan nagy az erőkar, mint a kilincs-emeléses záraknál.

Lehetőség van a szalagzárak kiváltására, és normál bevésőzárat beszerelni. Ha nem szempont az, hogy többpontos legyen az ajtó, vagy olcsó, egyszerű megoldás kell a műanyag ajtónak az elektromos beléptetés kialakításánál, akkor van hozzá való hosszú előlapos (300 mm) economy zárszerkezet. Ez ugyanúgy működik, mint bármilyen bevésőzár, és a gomb-kilincs megoldás pillanatok alatt felszerelhető.

A G-U cégcsoport elsősorban ajtózárak és ablakzárak forgalmazásával foglalkozik. Ezt a kört szélesíti a német BKS, ami további bevésőzárakat, pánikzárakat, portálzárakat, ajtócsukókat és egyéb biztonságtechnikai megoldásokat kínál.

A Kulcskirály mind a G-U vállalat, mind a BKS termékek hivatalos forgalmazója, így ezen gyártók bármelyik termékei nálunk rövidebb-hosszabb beszerzési idő alatt megvásárolhatók.

KULCSKIRÁLY – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328