Elzett vasalatok forgalmazása

Az Elzett termékek igen szerteágazók, a magyar piacot nagyrészben lefedik, és a legtöbb zár-vasalás termékben meghatározó szereplők. A Kulcskirály zárszaküzlet az Elzett termékek mintaüzlete is, és kiemelten fontos számunkra a hazai munkaerővel készített zárak és vasalatok értékesítése. Az Elzett soproni gyára több száz hazai munkást foglalkoztat, és készítik a vasalatokat elsősorban a magyar piac számára.

A Kulcskirály az Elzett zárak cserepiacán jelentős forgalmat bonyolít, évente több ezer Elzett zárat értékesítünk, legyen az akár bevéső zár vagy zárbetét

Elzett vasalatokat az ajtó- és ablakgyártók is előszeretettel használnak, elsősorban mert rugalmas szállítást és megbízható minőséget kapnak. Árban a kínai vacak ajtózárakkal nem versenyképes, de egy nyugati gyártó termékével már simán fel tudja venni a versenyt.

Az Elzett vasalatokat továbbra is az Euro-Elzett készíti, és kereskedőkön keresztül juttatja el a lakosság számára vagy intézmények felé. Elsősorban és kiemelten ajtózárak gyártásával foglalkozik, továbbá zárólemezeket és zárütköző elemeket gyártanak.

Az Elzett vasalatok a következő termékkörben találhatók meg:

  • Bevéső zárak fa ajtóhoz
  • Rászegző zárak fa ajtóhoz
  • Portál zárak fém- és PVC ajtókhoz
  • Többpontos zárak fa-, fém- és PVC ajtókhoz
  • Zárólemezek bevéső zárhoz
  • Többpontos zárakhoz zárólemezek

A fa ajtóba való bevésőzárak választéka igen széles, gyakorlatilag az Elzett mindenféle méretben és típusban készíti azokat. A Kulcskirály Budapesten a legnagyobb választékban kínálja az Elzett zárakat minden hétköznap reggel 8 órától este 18 óráig.

Az Elzett zárak is időnként megújulnak, így gyártásba kerülnek, a nyugati trendeknek megfelelően, különböző működésű zárak. Ilyen a legújabb magnetic (mágnes) típusú bevésőzár, ahol nem kell aggódni a zárnyelv okozta kellemetlen csapódó hangtól, mert egy mágnes tartja meg az ajtót. A mágnes a zárnyelv helyén van. Fontos, hogy mindig speciális zárütköző lemezre van szükség, ha ilyen Elzett vasalatot szeretne cserélni. Az összes normál Elzett bevésőzár méretében kapható, így nem kell attól félni, hogy komolyabban kelljen vésni az új zár helyét.

A Kulcskirály és a Sopron Elzett több évtizedes kapcsolata továbbra is töretlen, több ezer zárat és különböző Elzett vasalatot adunk el.

A belvárosban ilyen választékkal nem rendelkezik senki más, csak a Kulcskirály!

Elzett többpontos vasalatok különböző ajtótípusokban fordulnak elő. Lehet fa ajtó, lehet műanyag ajtó vagy acél ajtó.

Az Elzett Multisoft zárcsalád teljes választéka megtalálható nálunk, ezek elsősorban fa- és PVC ajtókban fordulnak elő. A legnagyobb előnye, hogy mindegyik Elzett vasalat rendelkezik Mabisz minősítéssel, így a betörés esetén nem csak a zárbetét, de az ajtózár is rendelkezik olyan bizonylattal, amivel könnyebben fizet a biztosító.

Az Elzett trilógia zárak már nem jellemzők, ezek voltak azok a kezdetleges többpontos zárak, amelyeket fa ajtókba erősített, többpontos zárnak szereltek be. Van olyan méret, amire elképzelhető, hogy várni kell pár napot, de ha még gyártásban, van a Kulcskirály beszerzi azt.

Az Elzett 3477-es zárcsalád már a 90-es évek közepétől megtalálható, mint ötpontos biztonsági ajtózár. Ennek mind a három változata, a kerek csapos, a hosszú csapos és a gomba fejes kivitel is elérhető. Speciális kilincs-emeléses működése van, minden esetben az Euro Elzett felirat alapján azonosítható be könnyedén.

Elzett vasalatok cseréjénél érdemes minden esetben kiszerelni a mintát, a rosszul vagy hibásan működő vasalatot, és elhozni azt a Kulcskirály zárszaküzletbe. Megéri kiszerelni, mert az üzletben is sokkal könnyebben be lehet azt azonosítani, és a méreteket is könnyebb lemérni.

Elzett vasalatok értékesítése a Kulcskirályban!

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328