GU – BKS zárak forgalmazása a Kulcskirályban

A leggyakrabban alkalmazott G-U vasalatok a bejárati ajtókba, a budapesti Kulcskirály zárszaküzletben megtalálhatók. Üzletünk a pesti oldalon, a Nyugati térhez van közel, pontosan a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt. Budára nem érdemes menni, nagy választékot csak nálunk talál!

Tovább olvasom

Műanyag ajtóba elektromos ajtónyitó

A GU-BKS ET8 elektromos ajtónyitó ideális választás a műanyag bejárati ajtók elektromos nyitására. A Kulcskirály zárszaküzlet, mint elsőszámú GU-BKS viszonteladó Budapesten, megfelelő készletet biztosít azon létesítmények és cégek számára, akik minőségi termékeket keresnek.

Tovább olvasom

Schüco alumínium kilincsek

Alu ablakkilincsnek nevez a Schüco nemcsak fogantyút, hanem a belső szerkezetet is. Ezt az ablaktartozékot igen nehéz beszerezni és nemcsak a beszerzésével lehetnek gondok, hanem a cserével is. Több esetben kell az ablakszárnyat leszerelni, ami egy fémszerkezet plusz üvegnél, igen nehéz és figyelmet kívánó feladat.

Tovább olvasom

Ablakkilincsek

Fából, acélból és műanyagból készült ablakok zárását biztosító kilincseket a budapesti Kulcskirály zárszaküzletben lehet a legnagyobb választékban vásárolni.

Tovább olvasom

Ablak- és ajtóvasalatok kiegészítői

Ez egy olyan termék kör, amire semmilyen forgalmazó nincs felkészülve, és nem is lehet. Az elmúlt húsz évben több ezerféle különböző profilokkal gyártottak és gyártanak a mai napig nyílászárókat. Rögtön négy különböző csoportra lehet osztani az ablakokat, méghozzá: fa, műanyag, alumínium és acél.

Tovább olvasom