Schüring többpontos ajtózárak

Schüring vasalat értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064

A Schüring 1953-ban alakult, Németországban.

Minden ablak és ajtóval kapcsolatos termékek gyártásával kezdtek foglalkozni, ám semmit sem kimagasló minőségben, vagy elismertebb tervezőkkel. A gyárnál inkább a tömeggyártás volt az elsődleges szempont.

Jelenleg a Schüring termékpalettája több mint 4000 cikkből áll, és minden megtalálható kínálatukban, ami az ablak- vagy ajtó köré szükséges.

Gyártanak többek között pántokat, kilincseket, zárakat, küszöböket, és még sok egyéb kiegészítőt.

A PVC műanyag ablakgyártók közül, a középszerű minőséggel és megfizethető áraikkal így is kimagasodnak a többiek közül.

1953-tól napjainkig, sok mindenen keresztülment a cég, de mindig próbáltak arra törekedni, hogy folyamatos legyen az innováció, és meg tudjanak felelni a folyamatos kihívásoknak, felhasználói kívánalmaknak.

Európában 14 leányvállalata van a gyárnak, és több mint 50 országban vannak jelen.

Termékeik

  • Ajtópántok, zsanérok
  • Mechanikus zárak
  • Motoros zárak
  • Kilincsek
  • Ajtóküszöbök
  • Ablak vasalatok

Nagy igénybevételű, 120 kg-os műanyag ajtókra kínál a Schüring kiváló minőségű ajtózsanért. Többféle RAL színben elérhetőek, de a leggyakoribb a fehér. Ezek a pántok minimum 200.000 nyitási ciklust tudnak produkálni.

Ajtózárak, többpontos vasalatok

Hazánkban a Schüring vasalatok nem túl gyakoriak, de előfordulnak.

Működési elvük kétféle lehet: kilincsemeléses zárású, vagy kulcsműködéses zárású.

A Schüring zárak viszonylag nehezen felismerhetők a laikus számára, talán az meghatározó, hogy nem látni a záron csak egy négyzetet és benne egy S betűt. Ez leginkább a Suzuki jelére hasonlít. Ilyenkor már sejthetjük, hogy egy Schüring vasalattal, szalagzárral állunk szemben.

A zárak itt is többpontosak, a kilincses – zárbetétes zárközép vezérli a többi zárási pontot is. Az alsó- és felső zárási pont lehet acél csapos, vagy horgas kampós, esetleg csak billenő nyelves.

Legtöbbször csak a főzár megy tönkre, ami középen van, vagy a benne lévő zárbetét, így ezeket szoktuk cserélni.

A Schüring vasalatokat úgy oldották meg, hogy nem kell minden esetben a teljes, hosszú, többpontos zárszerkezeteket cserélni, hanem elég csak a vasalat közepét újraszerelvényezni. Ez minden Schüring szerkezetnél más és más, csak szakember tudja megállapítani, hogy ez cserélhető-e vagy sem.

Cégünk több méretben tart zárközepet raktárkészleten pl. a 30 mm-től kezdve, egészen 45mm-ig. Megpróbáljuk ezt mindig aznapi vagy másnapi szereléssel megoldani, de még így is előfordul sajnos, hogy egyes vasalatokra egy, másfél hetet kell várni, mire a gyártótól bekérjük. Sokszor előfordul, hogy ezért a tulajdonos reklamál, ilyenkor javasolni szoktuk, hogy szereljünk fel addig egy hevederzárat, vagy pedig teljes ajtó átalakítással rakjunk be más vasalatot.

A fent említett méreteket inkább a műanyag bejárati ajtókba szereljük, az 55 mm-es méret, pedig inkább acél-, vagy fa ajtókban szokott előfordulni.

Szerviz cégünk vállalja a SCÜRING zárak cseréjét, szerelését, szervizelését. Általában raktárkészletről azonnal tudjuk vinni a szükséges cseredarabot.

Schüring zárcsere esetén keressen bennünket az elérhetőségünkön!

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest

Schüring vasalat értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064