Metalplast ajtózárak-vasalatok

Metalplast vasalat értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064

Metalplast ajtózárak-vasalatok

A Metalplast zárak több mint 100 éves múltra tekintenek vissza.

Lengyelország piacvezető zárgyára, hasonlóképen, mint Magyarországon az Elzett zárgyártó.

Rövid történelem

1899-ben alapították egy kis gyárként, ami ajtózárakat, ablakzárakat, és lakatokat kezdett gyártani. Az akkori gyár is az ipari forradalom részeként jött létre. Nagy változás csak a II. világháborúban történt, a gyárat teljesen újra kellett szervezni, az újjáépítés a 70-es évekig el is tartott. A gyárat többször állami segítséggel mentették meg, a belső piacból nem volt képes az önellátó működésre.

A Securidev Csoport 2004 és 2005 között, 100%-os tulajdonrészt szerzett a vállalatban, miáltal az export lehetőségek megnyíltak.

Értékesítés

A Metalplast elsősorban nagykereskedőkön keresztül értékesíti termékeit. Zárszerviz cégünk jó kapcsolatot ápol ezekkel a nagykereskedőkkel, így képesek vagyunk a zárakat, vasalatokat a legrövidebb időn belül és a legjobb árakon beszerezni.

A Metalplast zárgyár ugyanannak a Securidev csoportnak a tagja, mint a Sopron Elzett.

A gyár vasalatokat készít fa, műanyag/PVC és alumínium nyílászárókhoz. Pánikzárakat, hengerzárbetéteket, és ajtópántokat is gyártanak elsősorban hazai piacra.

Termékek

A Metalplast ajtózárak csak minimális mennyiségben vannak jelen a hazai bejárati ajtók, többpontos zárjainak piacán. A legjellemzőbb zártermékük, egy olyan többpontos szerkezet, mely kb. 1760 mm hosszú, a főzáron kívül-, alul- és felül egy-egy kiegészítő acélcsapos pótzár is található.

Ugyanilyen paraméterekkel rendelkező záron opcionálisan előfordulhat még egy pótretesz-zár, amit külön zárbetéttel lehet zárni és nyitni. Minden esetben kulcsműködtetésű zárról beszélhetünk, 65/72 mm dorn mérettel.

A Metalplast ajtózárak könnyen felismerhetők, mert az emblémája fel van tüntetve a zár előlapján, egy kis “m” betű formájában, aminek a vége a betű alá kunkorodik.

Bármilyen Metalplast ajtózárat szeretne cserélni, szereltetni, hívja ügyfélszolgálatunkat!

A Metalplast zárszerkezeteket raktárról biztosítjuk! Zárszerviz szolgáltatásunk során, minden problémára találunk megoldást, rövid határidőn belül!

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest

Metalplast vasalat értékesítés:

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet

06-1-312-2064