Ügyfeleink véleménye, amiket e-mailben kaptunk

Tisztelt Zárszerviz!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a munkájuk után.

Én csak egy napra ugrottam fel vidékről a nővéremhez, aki kórházban volt. Elmentem a lakására, hogy vigyek be neki dolgokat.

A lakásajtót behúztam magam mögött, a kulcsaim pedig bent maradtak. Az ügyfélszolgálatos hölgy kedvesen segített, és az ajtóm 45 percen belül nyitva volt! Hálás vagyok a cégnek, köszönöm!

Halász Béláné, Kiskunmajsa

Tisztelt Cím!

Nagyon sokat keresgettem a neten hevederzárral kapcsolatban. Nekem az első gondolatom az volt, hogy ezüst színű hevederzárat szeretnék. Ezt senki nem tudta nyújtani, csak a Zár Zorro Kft.

Kicsit magasabb volt a költsége, mint a többi cégé, de nekem ezt megérte!

Köszönöm!

Kővári Gáborné, XII. Istenhegyi út

Kedves Zár Zorro!

A minap a műanyag bejárati ajtóm zárját cserélték. Egy olyan vasalat volt benne, amit már nem gyártanak. Több zárszerviz cég is volt kint. Senki nem tudott megoldást kínálni rá.

Szerencsémre Önöknek volt raktárkészleten egy hasonló, más gyártó által készített szerkezet. Így be tudtam végre zárni az ajtómat!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Landorhegyi Zoltánné, III. Örlő u.

garancialis-muanyagajto-zarszerviz

Tisztelt Szerviz!

Hónapokig küszködtem a műanyag ajtómmal. Záráskor emelgettem, húztam, toltam, aztán egyszer csak nem nyílt ki.

A diszpécser egy szimpatikus fiatalembert küldött, aki egy ügyes praktikával kinyitotta, majd utána állított valamit a zsanéron, azóta jól működik az ajtóm.

Köszönet a cégnek!

Krasznai Gábor, Csillaghegy

Betörtek hozzánk, mint utólag kiderült, a helyszínre érkező kolléga megmutatta milyen egyszerű a zárunk. Beszerelt nekünk egy szuper, mindent tudó zárbetétet. Azóta nyugodtan alszunk.

Özv. Sánta Ferenc Gézáné, XIX. Jáhn F. u.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük a segítséget, a hozzáállását a problémánkhoz, és hogy egy hozzáértő, kedves munkatársat küldött a zárprobléma segítségére.

Üdvözlettel,

Péterfi Sarolta, Zugló

Egyik este későn a munkából hazajövet nem tudtuk kinyitni a műanyag bejárati ajtót. A Multilock zárbetétbe nem ment bele a kulcsom. Kihívtuk Önöket. Igaz, hogy másfél órát vártunk, viszont a kolléga hamar kinyitotta, a zárbetétet szétszedte és kitisztította, így nem kellett cserélni a zárat.

Nagyon örültünk neki, mert sok kulcsunk van, drága lett volna a sok kulcsmásolás.

Gajdos Ferencné, Fót

teljes-koru-muanyag-ajto-zarszerviz

Hétfőn reggel munkába menetkor az ajtó kilincsét felhúztam, és ezzel a mozdulattan a kilincs a kezemben maradt. Bent az irodában keresgetve találtam meg az oldalukat: muanyagajtozar.hu

Mire hazaértem, a megbeszéltek szerint az ügyeletes zárszervizes a kapu előtt várt. Az úriember hamar kinyitotta az ajtót, kicserélte a kilincset, majd beállította az ajtót. Az nagyon szorult, ezért tört le a kilincsem.

Köszönöm a segítséget és az emberséget a munkatárs részéről!

Nagy Zoltán, XIII. kerület

Tisztelt Zárszerviz!

Külön köszönetet szeretnék mondani Mészáros Károlynak. Nagyon jó szakember. Nagyon meg vagyunk elégedve vele! Legközelebb is őt szeretnénk!

Illés Zoltán, Budaörs, Patkó u.

Tisztelt Károly Szilvia!

Először is gratulálunk a kiküldött kollégájukhoz. Pillanatok alatt elhárította a régóta húzódó zárproblémánkat. Csak ajánlani tudjuk a csapatot!

Vincze Tamás, III. Szőlő u.

Tisztelt Szervizvezető!

Első telefonbeszélgetésünkkor nem volt túl szimpatikus Ön a számomra, kicsit lekezelőnek, nagyképűnek tűnt. Én tudatlan vagyok ebben a szakmában, Ön meg türelmetlen. Amikor személyesen kijött hozzánk, és bebizonyította tudását, elégedettség töltött el. Nagyon meg vagyunk elégedve, fogjuk ajánlani másoknak is! Köszönöm!

Zorka Dávid, Nagykovácsi

Tisztelt Zárszervíz!

Szeretném megköszönni Önöknek a gyors ügyintézést, és külön köszönöm kollégájuknak Gábornak a gyors, precíz, profi munkavégzést.

Üdvözlettel:

Pint Gabriella

Budapest, III. kerület

hajra-zarszerviz