Törésvédett zárbetét cseréje műanyag ajtóban

A kínai bejárati ajtók után, a második legnagyobb darabszámban eladott és beszerelt a műanyag bejárati ajtó valamelyik változata. Ezek igen népszerűek a magyar háztartások nyílászáróiként, mivel az áruk elfogadható, egy jól beszerelt ajtó esetében további karbantartást nem igényelnek, jó hőszigetelő képességük van, ellenállnak a napnak és könnyű a kezelhetőségük, tisztításuk.

A műanyag ajtók zárszerkezetei felhúzókilincses és kulcsvezérlésű kivitelben fordulnak elő. Mindkét esetben az ajtó élében végigfutó vasalat reteszeli, zárja az ajtólapot a tokhoz, illetve a kulcs elfordításával reteszeljük a kilincsnyelv lenyomását.

A zárbetét kiválasztására fontos hangsúlyt fektetni, mivel a műanyag ajtók gyári zárbetétjei védelem nélküliek, ami azt jelenti, hogy a gyártó se fúrás, se finomnyitás, sem pedig magkihúzás vagy zártörés elleni védett zárbetétet adott az ajtóhoz. Ezek a zárbetétek ajtóvastagság függvényében különböző méretűek lehetnek, főként fogazott kulcsos kivitelűek. Cseréltesse le mihamarabb ezeket, mivel a betörők egy ún. zárfésűvel könnyedén ki tudják nyitni!

A második leggyakoribb zárnyitási módszer a zárbetét maghúzása, illetve a zárbetét törése. Ilyenkor a betörők különböző célszerszámokat alkalmaznak, így hangtalanul, egy-két perc alatt kinyitják az ajtózárat. Ez már roncsolásos technika, de ez a betörőket hidegen hagyja.

Több mint 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ezen betörési eljárások ellen csakis interaktív, úszócsapos zárhengerrel, illetve a dupla törésvédelemmel rendelkező zárbetéttel lehet védekezni. Cseréltessen velünk RB SKG felsőkategóriás, bombabiztos zárbetétet, amit a betörők semmilyen módszerrel nem tudnak kinyitni! Nálunk zárszerviz formájában elérhető ez a szolgáltatás, munkanapokon 8 és 20 óra között. Jól felszerelt műhelyautónk segítségével, felkészült szakembereink a helyszínen elvégzik a zárcsere, zárbetétcsere szolgáltatást.

Amit mi kínálunk, az egy izraeli prémium kategóriás, dupla törésvédett SKG zárbetét, ami csakis a mi szervizünkben érhető el. Közvetlenül a gyártótól vásároljuk a zárbetétet, így az ügyfeleknek jó áron tudjuk tovább értékesíteni zárszerviz szolgáltatással egybekötve.

A törésvédett zárbetéthez 3 darab gyári kulcs tartozik. Minden esetben az ügyfél elött bontjuk ki a zárbetétet a dobozból biztonsági okokból. A kulcsok mellé jár egy plasztik kódkártya, ami a további kulcsok másolásához fog kelleni. Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk, ez ügyben a partnerünket, a Kulcskirály zárszaküzletet szoktuk ajánlani. Minden esetben a kulcs elkészítése előtt elkérik ezt a kódkártyát.

Ne hagyja, hogy lakása a betörők áldozatává váljon, óvja családját, értékeit, jó minőségű, izraeli SKG zárbetéttel! Szánjon pénzt a biztonságra, mert egyre nő a lakásbetörések száma a rossz, elavult, védelem nélküli zárbetétek miatt! Nem győzzük hangsúlyozni ezeknek a fontosságát! A baj hamar megtörténik, meg kell azt előzni, hiszen nagyon nagy kárt tud okozni egy családnak, ha felforgatják a lakást és eltulajdonítják az értéktárgyakat. Arról nem is beszélve, hogy a saját otthonukban egy idegen személy tartózkodott, akkor amikor éppen a család az emeleten fent vagy a másik szobában aludt, vagy éppen a családtagok távol voltak otthonról!

Hívja cégünket, ha a biztonságot szeretné növelni, mi készséggel állunk rendelkezésére Budapest és Pest megye területén!

06-30-265-5531

06-70-770-2942

ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest
ajtózár, ajtózár Budapest, műanyag ajtózár, műanyag ajtózár Budapest