Biztonsági ajtóbeépítés szakszerűen

Zárszerviz részlegünket nagyon sokszor keresik fel az ügyfelek azzal, hogy a bejárati ajtó nehezen záródik, probléma van a kulcs elfordításával, valamit kezdeni kellene vele. A legtöbbször a probléma a rossz, illetve szakszerűtlen ajtóbeépítésből adódik, mivel, ha egy bejárati ajtó nem a megfelelő módon lett beépítve, akkor az kihatással van a zárszerkezet működésére, az ajtó becsukására, nyitására is.

Tovább olvasom

Fuhr ajtózárak

A FUHR vasalatok biztonsági bejárati ajtókban fordulnak elő a leggyakrabban. A hazai ajtógyártók közül nagyon kevesen használják ezt a zárszerkezetet, ennek elsődleges oka, hogy nagyon drága vasalatról beszélünk.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó vasalatok változatai

A műanyag ajtók száma több tízezerre tehető, és lassan annyi vasalat van az ajtókba beszerelve, hogy néha már mi sem igazodunk ki azon, hogy melyik micsoda, mert mindig van valami újdonság. Éppen ezért minden ügyféltől mindig fényképet kérünk, hogy meg tudjuk állapítani a vasalat pontos típusát, és legalább egy hozzávetőleges árat tudjunk az ügyfélnek mondani a zárcserére.

Tovább olvasom

Zárbetét cseréje műanyag ajtóban

Gyorsszervizünk rugalmasan, szakszerűen, garanciával vállal megbízható, minőségi helyszíni zárbetét cserét. Jól felszerelt szervizautónk mozgó szaküzletként biztosítja a zárcseréhez szükséges zárbetéteket, így az ügyfélnek nem kell azzal bajlódnia, hogy boltról boltra járjon és amíg az új zárbetétet megveszi, addig a lakásajtó nyitva marad. Ezért vagyunk mi.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó zárcsere Budapesten

Az igen közkedvelt sztenderd kivitelű, műanyag bejárati ajtókban, ami lehet egyszárnyú, vagy kétszárnyú ajtó, üveges vagy kazettás, fehér vagy barna, felhúzókilincses vagy kulcsműködtetésű, cégünk ügyeleti jelleggel vállal gyors helyszíni zárbetét cserét minden kerületben, garanciával, különböző méretű és minőségű zárbetétekkel.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó zárcsere Budapest

Nagyon sok bejárati ajtó kilincsfelhúzós vasalattal van ellátva, melyben vagy a zárszerkezet megy tönkre, vagy kulcselvesztés, kulcs lopás miatt kell zárbetétet cserélni. A felhúzó-kilincses vasalatokat különböző méretben (előlap szélesség, dorn-méret) tartjuk szervizautóinkban, mert szinte minden ajtó különböző márkájú vasalattal van ellátva.

Tovább olvasom

ARX vasalat csere

Budapest területén ügyeleti jelleggel, jó áron, garanciával vállalunk felhúzókilincses műanyag ajtóban ARX vasalat cserét, több méretben, főként négygörgős változatban.

Tovább olvasom

Ajtóbehúzók

Ha úgy érzi, hogy Ön körül mindenki barlangban él, mert folyamatosan nyitva hagyják az ajtót, akkor olajfékes ajtócsukóra van szüksége! Ez a szerkezet garantálja, hogy az ajtó nem marad nyitva semmilyen körülmény között. De ezekből is hatalmas a választék, nem egyszerű dönteni, melyik a legmegfelelőbb.

Tovább olvasom