Műanyag ajtózár

A műanyag-ajtó zárak általában, ahogyan a nevükben is benne van, műanyag bejárati ajtóba vannak beszerelve. Majdnem minden esetben az ajtó élében végigfutó zárszerkezet (vasalat) a jellemző. Működési elvüket tekintve, van kulcsműködtetésű és kilincsemeléses típus. Lényegében mind a kettő a zárást szolgálja, csak másképp kell használni nyitáskor, záráskor.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó zárbetét csere

A műanyag ajtó tökéletes záródásának érdekében a karbantartás, illetve szerelés négy részre bontható, sorolható. Beszélhetünk a zárbetétről, mely a zárást biztosítja, a szerkezetről, amely több ponton záródik, a kilincsről, mely adott szerkezetnél ezt működteti, illetve az ajtó jó beállításáról, mely alapfeltétel a kiváló működéshez. Ezek összessége a feltétele a műanyag ajtó jó működésének.

Tovább olvasom

GU vasalat csere műanyag ajtóban

Műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatásunk GU vasalatok teljes körű szervizelésével foglalkozik. Ezen belül is a meghibásodott vasalatok lecserélésével, az akadozó felhúzó-kilincses ajtók beállításával, a GU vasalatban lévő alsó- és felső zárbetét komplett cseréjével minőségi, izraeli, védett zárbetétre.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó zárszerviz IV. kerület

Zárszerviz szolgáltatóként egyre több megkeresésünk van a IV. kerületből, mivel ott nagyon sok műanyag bejárati ajtó van beszerelve. Ezeknél az ajtóknál a legtöbb probléma az ajtó élében végigfutó vasalattal, vagy más néven szalagzárral szokott lenni. Pl. folyamatosan szorul, akadozik és így van használva, majd egy idő után nem nyílik az ajtó.

Tovább olvasom

Roto vasalat csere műanyag ajtóban

Rengeteg műanyag bejárati- és teraszajtó van telepítve Budapesten, Pest megyében és vidéken, amelyikben Roto márkanévvel ellátott felhúzókilincses, kulcsvezérlésű vagy bukó-toló-nyíló funkciójú többpontos zárszerkezet van. Ezeket rendszeresen karban kell tartani. A karbantartással érdemes egy Roto zárszerviz céget kell megbízni, hogy biztosítsa a hosszútávú működést a nyílászáróknak.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó zárszerviz Budapest III. kerület

A kínai bejárati ajtókkal párhuzamosan, a műanyag bejárati ajtók szintén hatalmas népszerűségnek örvendnek a lakosság körében. A műanyag bejárati ajtóknak a zárszerviz ellátására ugyanolyan nagy igény van Budapesten, azon belül a III. kerületben is, mint a kínai ajtóknak.

Tovább olvasom

Törésvédett zárbetét cseréje műanyag ajtóban

A kínai bejárati ajtók után, a második legnagyobb darabszámban eladott és beszerelt a műanyag bejárati ajtó valamelyik változata. Ezek igen népszerűek a magyar háztartások nyílászáróiként, mivel az áruk elfogadható, egy jól beszerelt ajtó esetében további karbantartást nem igényelnek, jó hőszigetelő képességük van, ellenállnak a napnak és könnyű a kezelhetőségük, tisztításuk.

Tovább olvasom

Biztonsági ajtóbeépítés szakszerűen

Zárszerviz részlegünket nagyon sokszor keresik fel az ügyfelek azzal, hogy a bejárati ajtó nehezen záródik, probléma van a kulcs elfordításával, valamit kezdeni kellene vele. A legtöbbször a probléma a rossz, illetve szakszerűtlen ajtóbeépítésből adódik, mivel, ha egy bejárati ajtó nem a megfelelő módon lett beépítve, akkor az kihatással van a zárszerkezet működésére, az ajtó becsukására, nyitására is.

Tovább olvasom

Fuhr ajtózárak

A FUHR vasalatok biztonsági bejárati ajtókban fordulnak elő a leggyakrabban. A hazai ajtógyártók közül nagyon kevesen használják ezt a zárszerkezetet, ennek elsődleges oka, hogy nagyon drága vasalatról beszélünk.

Tovább olvasom