Roto vasalat csere műanyag ajtóban

Rengeteg műanyag bejárati- és teraszajtó van telepítve Budapesten, Pest megyében és vidéken, amelyikben Roto márkanévvel ellátott felhúzókilincses, kulcsvezérlésű vagy bukó-toló-nyíló funkciójú többpontos zárszerkezet van. Ezeket rendszeresen karban kell tartani. A karbantartással érdemes egy Roto zárszerviz céget kell megbízni, hogy biztosítsa a hosszútávú működést a nyílászáróknak.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó zárszerviz Budapest III. kerület

A kínai bejárati ajtókkal párhuzamosan, a műanyag bejárati ajtók szintén hatalmas népszerűségnek örvendnek a lakosság körében. A műanyag bejárati ajtóknak a zárszerviz ellátására ugyanolyan nagy igény van Budapesten, azon belül a III. kerületben is, mint a kínai ajtóknak.

Tovább olvasom

Törésvédett zárbetét cseréje műanyag ajtóban

A kínai bejárati ajtók után, a második legnagyobb darabszámban eladott és beszerelt a műanyag bejárati ajtó valamelyik változata. Ezek igen népszerűek a magyar háztartások nyílászáróiként, mivel az áruk elfogadható, egy jól beszerelt ajtó esetében további karbantartást nem igényelnek, jó hőszigetelő képességük van, ellenállnak a napnak és könnyű a kezelhetőségük, tisztításuk.

Tovább olvasom

Biztonsági ajtóbeépítés szakszerűen

Zárszerviz részlegünket nagyon sokszor keresik fel az ügyfelek azzal, hogy a bejárati ajtó nehezen záródik, probléma van a kulcs elfordításával, valamit kezdeni kellene vele. A legtöbbször a probléma a rossz, illetve szakszerűtlen ajtóbeépítésből adódik, mivel, ha egy bejárati ajtó nem a megfelelő módon lett beépítve, akkor az kihatással van a zárszerkezet működésére, az ajtó becsukására, nyitására is.

Tovább olvasom

Fuhr ajtózárak

A FUHR vasalatok biztonsági bejárati ajtókban fordulnak elő a leggyakrabban. A hazai ajtógyártók közül nagyon kevesen használják ezt a zárszerkezetet, ennek elsődleges oka, hogy nagyon drága vasalatról beszélünk.

Tovább olvasom

Műanyag ajtó vasalatok változatai

A műanyag ajtók száma több tízezerre tehető, és lassan annyi vasalat van az ajtókba beszerelve, hogy néha már mi sem igazodunk ki azon, hogy melyik micsoda, mert mindig van valami újdonság. Éppen ezért minden ügyféltől mindig fényképet kérünk, hogy meg tudjuk állapítani a vasalat pontos típusát, és legalább egy hozzávetőleges árat tudjunk az ügyfélnek mondani a zárcserére.

Tovább olvasom

Zárbetét cseréje műanyag ajtóban

Gyorsszervizünk rugalmasan, szakszerűen, garanciával vállal megbízható, minőségi helyszíni zárbetét cserét. Jól felszerelt szervizautónk mozgó szaküzletként biztosítja a zárcseréhez szükséges zárbetéteket, így az ügyfélnek nem kell azzal bajlódnia, hogy boltról boltra járjon és amíg az új zárbetétet megveszi, addig a lakásajtó nyitva marad. Ezért vagyunk mi.

Tovább olvasom